A CUKKERÜNK

Cukrászat és közgazdaságtan?? HOGY KAPCSOLÓDIK EGYMÁSHOZ? ????:????
Kapaszkodjatok meg, mert messziről indítunk...
 

Cégünk 2010 óta foglalkozik pályázatírással, projektmenedzsmenttel, üzleti tervek készítésével. Ízig-vérig közgazdaságtan, egy kis rendezvényszervezéssel körítve. Ezt csináltuk. EDDIG.

Aztán, mint ahogy sokaknál, 10 év után érlelődött a továbblépés gondolata. Vannak dolgok, amihez viszont ragaszkodunk. ????

ŐK pedig a mi nagyszerű #CSAPATUNK

A kérdés tehát adott volt, hogyan vegyünk új irányt, aminek részesei lehetnek Ők is? Aztán jöttek a jelek: egy új kolléganő cukrász végzettséggel és gyakorlattal. Egy másik kolléganő, aki kitanulta az édességgyártó mesterséget.

???? A sok-sok száraz munka után éheztünk valami kreatívra, valami olyanra, amibe mindenki bele tudja adni a tudományát és egy kicsit kizökkent minket a megszokott kerékvágásból. Gondolkodtunk…gondolkodtunk… Sokat beszélgettünk, tervezgettünk és végül úgy döntöttünk: belevágunk!

Hát, így kapcsolódik össze a közgazdaságtan a cukrászattal. Ami tapasztalatot az évek alatt felhalmoztunk, átültetjük a saját kis #CUKKERÜNKbe. ???? A cukrászaink pedig gőzerővel tanulnak, kísérleteznek, hogy a lehető legjobbat tudják nyújtani NEKTEK! ????‍????????‍????

Hááát valahogy így kezdődött ...

Most arról mesélek NEKTEK, honnan jött a CUKKER név?Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis csapat, akik összedugták a fejüket, hatalmas táblára írtak mindent, ami a sütiről/cukrászdáról/sütésről hirtelen az eszükbe jutott. Aztán nézték, nézték a sok szót, próbálkoztak mindenféle internetes névgenerátorokkal, de valahogy- semmi de SEMMI nem volt elég ötletes, vagy ami az volt, már más kitalálta magának… 😅Ilyen a showbiznisz… Aztán egyszer csak… Honnan… Honnan nem… Kipattant a #CUKKER! Érleltük. Mondogattuk… 🗣Cukker. CUKKER. c u k k e rEz JÓ! Legyen! De kéne hozzá még valami… Jó, jó, de mi?? Valami, ami kifejezi, hogy bár kicsik vagyunk, szívvel-lélekkel szeretnénk csinálni, amit csinálunk. Műhely? Az már olyan sok van. Művek? NA, ez az! MŰVEK! 👍Így született meg a CUKKER MŰVEK! 😊 NEKTEK HOGY TETSZIK?