Buborék est - február 3
Prosecco és pezsgő kóstoló

Mert lehet élni buborékok nélkül ... de nem érdemes!


Egy program a borok és a buborékok szerelmeseinek.
------------------
Az est főszereplője a PROSECCO, de hogy a franciák ne sírjanak érkezik egy igazi PEZSGŐ egyenesen Bordeaux-ból.
-------------------
Hogy ne csak fogyasszunk, de gazdagabbak legyünk számos történettel és új tudással a bubik világáról, Illés Tamás, a Bubbly kollégája fog minket ezen az "utazáson" elkísérni.

 

Az est tételei

Íme a 6 tétel, amelyeket ezen az estén kóstolunk. Hogy GAZDAGÍTSUK a kulináris élményeket, nem maradnak el a tételek mellől a sós és édes meglepetések:

LOUIS VALLON Crémant de Bordeaux AOC Brut BIOFriss termelői sajt falatok, roppanós sajtos perec

FOLLADOR Fosélios Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - Óriás zöld olíva, pirított kesudióval és pirított piemonti mogyoróval


COLESEL Brosa Rosé Brut - Érett tehénsajt, szárított prosciutto crudo, grissini, friss eper

LE BERTOLE Extra Dry Prestige Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - Kókuszos vajas pathé (keksz)

NANI RIZZI Gran Cuvée Ergi Extra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG  - Szilvalekváros zserbó kocka

COL SANDAGO Undici Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Rive di Collalto Dry - Mangós-csokoládés pohárkrém kesutörettel
 

Részvételi díj

17.500 Ft / fő

A jegyár tartalmazza a kóstolót, a sós és édes kísérő falatkákat, valamint a program díját.

A részvételi díjat a Cukker Művek Kávéházban személyesen, vagy online bankkártyával lehet megvásárolni.

KORÁN ÉBREDŐ JEGYÁR 15.000 FT / FŐ

Amennyiben foglalása január 25-ig megérkezik, úgy a belépőjét 2500 Ft-tal olcsóbban vásárolhatja meg.

Jelentkezés - Gyertyafényes Bonsoir



A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!